Fra 4 til 3, fra 3 til 4!!

Nå er det lenge siden vi har skrevet her på bloggen.

Etter at Tiril døde for et drøyt år siden, og familien vår ble redusert fra 4 til 3 - har livene våre ikke vært "komplette".
Vi er klar over at Tiril aldri vil komme tilbake til oss,  og vi er klar over at ingen klarer å erstatte vår fantastiske Tiril.
Vi har tidligere skrevet om at barn er en berikelse for oss - og da vi ble gravide i 2014, begynte en ny epoke for oss.
Gjennom svangerskapet har sorg og glede gått hånd-i-hånd......vi har sørget over Tiril som vi savner hver eneste dag, samtidig har vi gledet oss over den stadig voksende magen, og sett frem til at et nytt liv skal oppstå.
Et annerledes svangerskap!
Ventetiden har vært lang, men mandag 16.februar 2015  kom lille Ella-Oline til verden. I en ekspressfart!!!
Vi var kun på sykehuset i en drøy time før Ella-Oline blei født. Så når hun først bestemte seg for å hilse på oss, kom hun raskt!! 
Å sette ord på de følelsene som kom når jeg skjønte at fødselen hadde gått bra, er vanskelig.
Vi hadde to ting som skulle skje samtidig, et barn og en rettsak.
Vi var hos jordmor en drøy uke før rettsaken skulle starte for å bli "strippet", slik at fødselen skulle starte.
Dette forsøkte vi for at babyen skulle komme før vi skulle i retten, siden Ann Kristin veldig gjerne ville delta under rettsaken.
Men babyen ville ikke komme, vi var på "stripping" flere ganger.

Torsdag 5. februar ble rettsaken utsatt, pga noe tull egentlig, men for oss gikk fokuset da over på babyen som skulle komme.
Ikke noe mer stress for at hun måtte komme før saken startet.
Jeg har hele tiden vært redd for at noe skulle gå galt, siden alt dette skulle skje samtidig. Jeg fryktet at det kunne bli litt for store påkjenninger for oss. 
At Ann Kristin ikke ville klare alt som skulle skje, men hun har vært helt fantastisk oppe i det hele. Pluss sorgen etter Tiril. En gjør seg mange tanker når du har vært ute for en ulykke. Vil det gå bra med mor og barn under fødselen? 

Det gjorde det! Vi kom til sykehuset 06.34 og Ella-Oline kom 07.40. Fødselen gikk kjempe bra og fort. Ann Kristin var fantastisk. At Ella-Oline har kommet til oss betyr utrolig mye for meg. I tiden etter ulykken har jeg ikke en dag følt meg "hel", jeg har ikke vært skikkelig glad en eneste dag. Anders har vært den som har holdt hodet mitt over vannskorpa. Disse dagene etter at Ella-Oline kom til verden, ser jeg helt anderledes på alt. Jeg føler meg hel igjen. Jeg har for første gang følt LYKKE!.
Jeg har også filosofert mye rundt alt dette:
Hadde ikke Tiril omkommet i denne tragiske ulykken, ville ikke Ella-Oline blitt født.
Måtte Tiril dø for hennes skyld, gi plass til henne? En kan bli gal av mindre. Ei dame sa til meg at Tiril har holdt Ella-Oline i sine armer før hun ble født. For en fin tanke, og tenk hvor glad Tiril er over babyen, om hun er med oss.

Thor-Åge og Ann Kristin 

34 kommentarer

elimyhra

23.02.2015 kl.21:27

så nydelig jente :) trist med Tiril :/

Nina

23.02.2015 kl.21:50

<3 <3 <3. Nydelig familie... Masse følelser....

Charlotte Cathrine

23.02.2015 kl.22:21

Nydelig innlegg :) Spørsmålet om måtte Tiril dø for at Ella-Oline skulle komme til tror jeg nok de aller fleste foreldre som har mistet en og skapt en ny stiller seg og føler på. Som ei jeg kjenner sa som mistet en i krybbedød og skapte en ny sa "han ville aldri vært til hvis broren ikke døde, men jeg har heller aldri ville vært foruten han". Ella-Oline vil aldri erstatte Tiril, men det er som du skriver med det å føle seg hel og lykkelig igjen. Jeg ønsker dere masse lykke til med småbarnsperioden, bleisekift og våkennetter :)

Inger Hilde M Andreassen

24.02.2015 kl.06:24

Et herlig bilde av pappa og baby. Et stort smil 😉

Eivind

24.02.2015 kl.07:18

Utrulig flott å få ta del i deres følelser i denne tiden. Dere er flotte menesker som vi setter stor pris på. Helt sikker på at Tiril nå er en engel som hadde en finger med i Ella-Oline`s komme og at hun kommer til å beskytte henne i livet. Lykke til med neste kapittel i livet deres. Håper at vi fortsatt får ta del i dette. <3 <3 <3

Siv

24.02.2015 kl.13:33

Gratulerer så mye=)

24.02.2015 kl.13:42

Blir så rørt. Jeg er så uendelig glad på deres vegne. Tirill er alltid med dere.

Gry

24.02.2015 kl.14:08

Gratulerer med en vakker jente :) Klart hun ikke erstatter Tiril, men kanskje hun hjelper litt på sorgen over tapet?

Stine

24.02.2015 kl.14:10

Måtte felle en liten tåre nå. Den Bjørkelangenhendelsen er en forferdelig sak som har gått veldig innpå meg, og jeg har hatt veldig vondt av alle de involverte (selv om jeg ikke kjenner noen av de) utrolig fantastisk at dere føler lykke igjen :)

Bente kjelsrud

24.02.2015 kl.15:29

Ønsker dere all lykke i fremtiden.

Mette

24.02.2015 kl.15:35

Lille vakre Ella-Oline ble født inn i en familie med mye kjærlighet og varme, det er jeg helt sikkert på enda jeg ikke kjenner dere. Tiril vil alltid være tilstede i hjertene deres og dere må aldri gi opp troen på at der fremme er hun og dere vil møte henne igjen en dag. Jeg håper dere har den troen på at det finnes noe som er større enn oss. En Gud som holder om Tiril og lar henne få oppleve å være endel av deres lille familie selv om hun ikke er her sammen med dere.

Ella-Oline vil kjenne sin søster gjennom hva dere forteller.

Nå håper jeg at tiden fremover vil bli fylt med mye glede og latter. Gratulerer med babyen, hun er en velsignelse og en stor berikelse til livet.

Mette

Silje

24.02.2015 kl.15:58

Gratulerer så mye med Ella-Oline.

Hun er født inn i en familie som virkelig er sterke på mange måter:). Tiril er nok til stede og passer på at Ella-Oline skal få det fint:).

Lykke til med ny baby og alt dere skal fremmover:). Kos dere med baby tiden :).

24.02.2015 kl.16:14

Gratulerer så mye, jeg er utrolig glad på deres vegne.

Man kan tenke seg grønn på tanker man aldri får svar på. Jeg er sikker på at lillesøster kommer til å vokse opp med en storesøster, selv om hun ikke fysisk er tilstede. Har hørt at barn ser mye mer enn vi voksne kan. Har opplevd det selv, men man kan jo også her tenke seg grønn på om det kan være fordi vi voksne snakker om de som ikke er tilstede lengre. Folk som vi vil at barna skal vite om :)

Sissel

24.02.2015 kl.17:00

Til lykke med den lille! Fantastisk at dere får oppleve glede igjen! Tårene triller her nå - så glad på deres vegne! Tiril vil alltid være med dere - og Ella-Oline får sikkert høre mye om sin fantastiske storesøster etterhvert! Håper babytiden virkelig kan gi dere masse gode opplevelser nå.

Klem fra en fremmed som har dere i tankene!

brillemamma

24.02.2015 kl.18:26

Nydelig jente <3 blir litt ordfattig når jeg leser historien deres... Mitt hjerte gråter, samtidig som det smiler :-) lykke til videre, fine familien :-)

ms

24.02.2015 kl.18:38

Gratulerer så mye med lille skjønne Ella-Oline ! Ønsker dere lykke til videre i livet med lille dokka og sikkert en glad og stolt storebror.

Nei, ingen kan erstatte de vi har mistet. Opplevde selv denne ubeskrivelig tragedien å miste et barn for tre år siden.

Men jeg håper at Ella-Oline vil gjøre dere mer hele og lykkelige og så passer sikkert skjønne Tiril på..

Klem fra en medfølende mamma

Julie FInne Fowler

24.02.2015 kl.19:27

Gratulerer, dette var de beste nyhetene jeg har hørt på lenge, det varmet hjertet mitt å vite at dere har fått en nydelig liten en som kan hjelpe dere videre <3. Inget kan erstatte et mistet barn, men det kan lette litt på veien videre.

Jeg vil og skryte av dere, at dere var så sterke og greide og si ja til organdonasjon midt i den vonde kaotiske situasjonenen dere var i.Det står det stor respekt av.

Lykke til, til dere alle 4 =)

Julie

Ann kristin

24.02.2015 kl.21:06

Gratulerer med ei vakker lita jente<3

Nikolai Hoftun

24.02.2015 kl.23:54

Hvorfor rettssak? Jeg kan ikke svare noe positivt på en slik artikkel når de man sitter igjen med er "hvorfor rettssak, og hvorfor er det nye barnet noe som er en positiv erstatning for det vi ikke vet?"

Hva i helvete er dere unnlater oss å få vite? Hvorfor er dette barnet en god erstatter?

Nikolai

25.02.2015 kl.00:00

Greit. leste ikke alt. Tiril er et greit offer fordi man fikk et nytt barn...

Tiril burde man sørge over, og glede seg over et nytt barn, som ikke er Tiril....

Hvis sorgen tar overhånd er det galt, hvis det nye barnet er en erstatning for å sørge over det tapte barnet.....Så er det galt det også....

Nikolai

25.02.2015 kl.00:05

Sørg over for det tapte barnet, fordi de er rett å sørge over dette, og lev videre med det nye...

Det gamle barnet er ikke som det nye... Begrav det gamle barnet og gi det omtanke ved graven. Men la det nye barnet få vite at det er minst like høyt elsket....

Mannen forstår ikke fra fysiologisk sett grunnet kun naturen, men burde tenke litt etter fordi han har fått tanker og kunnskap fra den nyere tid...

Kona di sørger over å ha tapt et barn... Et nytt barn vill ikke erstatte sorgen for det gamle barnet... Deal with it or get an professional....

Ingrid

25.02.2015 kl.00:33

Er jeg den eneste som reagerer på at du gikk fra 4 til 3, men at det først var etter at du

Fikk en ny datter at du følte deg hel og lykkelig igjen? Selvfølgelig er det ufattelig å miste

Et barn, men hva med han som sitter igjen? Nå vet jeg bare det jeg har lest, men han mistet en søster, noe som er miNst like ille som å miste en datter.. Jeg håper virkelig at han ALDRI får lese dette blogginnlegget! Han trenger fokus han også! Og oppmerksomhet. Hva kommer han til å føle når det eneste som gjorde dere lykkelige igjen var å få et nytt barn? Hva med han? Håper at dere har snakket med han om dette. Inkluder han i den nye "familielykken" deres..

Gratulerer med den lille 😊

25.02.2015 kl.02:20

Til Ingrid : Om du hadde lest dette innlegget, de tidlgere innleggene og fulgt med på nyhetene/media det siste året hadde du ikke skrevet det. De har uttrykt heilt siden ulykken hvor viktig deres sønn har vært for de, og hvordan han har gitt dem håp for hverdagen. Men faktumet at de som foreldre har mistet de umistelige. Deres barn. Så ungt . Så tragiskt. Så brått. Det er en bunnløs sorg en kan bare forstå om man selv havner i den. Dette innlegget er det første på denne bloggen som antyder at ting endelig lysner for dem. Selvfølgelig kan ikke den nye prinsessa erstatte Tirill. Men de som foreldre har så mye kjærlighet , å tenk å vær det heldige barnet som får være elsket å ønsket så dypt av to mennesker. Jeg ønskereprise alt godt videre i livet Thor Åge og Ann Kristin. Se fremover, men tillat dere å sørge å reflektere . Tirill er med dere

tristsomf

25.02.2015 kl.08:33

Helt tydelig at du ikke har fulgt med denne saken i media Nikolai....
Og da synes jeg du egentlig bør holde sånne kommentarer for deg selv!!!
Ta deg tid til å lese hele bloggen, så får du kanskje med deg sammenhengen.
Ann Kristin Huser, mamma`n til Tiril, Anders og Ella!!!

Tina

25.02.2015 kl.10:37

Gratulerer så mye. Sitter med klump i halsen og tårer i øyne. Veldig rørende!

Mia 24

25.02.2015 kl.15:03

Typisk at folk ikke gidder å lese ordentlig før de skal kommentere! Les før dere kommenterer!

Uansett, så var dette trist å lese. Kan ikke forestille meg hvordan det må være å miste et barn. Det er jo foreldrenes mareritt. Dere må savne Tiril noe helt forferdelig, men er også bra dere fått en ny vakker datter :) Gratulerer så mye!

25.02.2015 kl.15:30

Gratulerer så mye, vakker liten jente dere har fått ; ) heldig er hun som kommer til sån fantastisk familie : )

Marthe

25.02.2015 kl.15:56

Gratulerer med vakre Ella-Oline !! <3

Navn

25.02.2015 kl.20:20

gratulerer, dere virker som noen gode foreldre!

Tiril glemmes aldri<3

Camilla

24.04.2015 kl.16:41

At folk tar seg friheten til å kommentere så mye bullshit under et slikt blogginnlegg er bare kvalmt! Dere har tydeligvis aldri kjent på sorg før. Måtte de få uttrykke seg slik de selv vil!

Gratulerer med nye babyen, kondolerer i sorgen og lykke til med rettsaken!

Anita

06.05.2015 kl.22:43

Gleder meg veldig med at dere har fått en ny liten og skjønn jente. Lykke til så mye med henne og Anders! Gled dere over alt det gode dere får oppleve! Mange varme tanker fra en som følger med dere og tenker på dere og alt dere har vært igjennom! ❤️❤️❤️

03.06.2015 kl.21:28

Jeg har lest bloggen deres helt tilbake til starten, og tårene har rent. Jeg er djupt imponert over måten dere har klart å takle tragedien på og gleder meg med dere over at dere er blitt berike med en ny datter! Alle vet at det ikke tar bort sorgen over henne dere mista, men det blir et bidrag til å gjøre dagene lettere og mer meningsfulle for både dere og Anders! Ønsker dere alt godt og takker for åpenheten og formidlingsevnen deres av både vonde følelser og den gradvise veien tilbake til en hverdag der også gleden får din plass!

Anne Liv

17.10.2015 kl.16:28

Lenge siden det var innlegg på bloggen din skal du ikke skrive mere.Grusomt med Tiril hun var så skjønn nydelig babyen som kom i februar også Lykke til videre god klem

Anne Liv

04.11.2015 kl.14:37

Kjære Tirils foreldre skriver dere ikke mere her,det ville vært så kjekt og høre hvordan dere har det nå.Dere har lidd et så stort tap og har min største medfølelse ,grusomt er det.Jeg håper vi kan høre mere om deres liv nå,snart 2 år siden Tiril reiste til himmelen men hun blir aldri glemt.Håper på nye innlegg og lykke til videre for hele familien

Skriv en ny kommentar

tristsomf

tristsomf

49, Nes i Akershus

Dette er en blogg om hvordan vi har det og mestrer sorgen etter Tiril Alette Huser Bølge

Kategorier

Arkiv

hits