Barn en berikelse 2

Nå er det en stund siden vi har skrevet noe innlegg her på bloggen - 
og det er IKKE fordi vi ikke har noe skrive om..... Det er rett og slett vanskelig å sette seg ned å skrive i perioder...

Tiden etter 17.mai!
Det har vært en fin-fin vår, værmessig. Masse sol og mye utetid. Tiril elsket våren og det å kunne løpe barbeint i gresset. 
Hun elsket å være med meg å plante grønnsaker, urter, blomster og stauder. Hun elsket å hoppe på trampolinen....spesielt på finværsdager når ungene kunne 
ha sprederen under trampolina. Hun elsket å kunne kaste jakka og bare gå i t-skjorte.  Hun elsket å være med på ku- og kalveslippet på gården. Hun elsket å nyte våren og varmen på terrassen sammen 
med mamma. Der kunne vi ligge og sole oss, høre på musikk og lese hver vår bok....
I år har vi tre etterlatte prøvd å nyte våren og solen og varmen..... men det er selvfølgelig noe som mangler denne gangen!!
Vi prøver og gjøre de vante tingene. Vi prøver å gjennomføre vår-tradisjonene våre.
Vi får det faktisk til....men savner deg, Tiril, absolutt hele tiden. 
Alt er annerledes nå. Det er en stillhet her hjemme vi ikke er kjent med. Du skapte alltid liv og røre, god stemning rundt deg.

(Skrevet av englemamma Ann Kristin i juni, men ble dessverre ikke publisert!)

 

Det har vært en fin sommer med masse sol!! Ja, har det vært det?
Jeg (pappa)  har vel registrert finværet, men været har ikke så mye betyning i livet sånn som det er nå.
Savnet av Tiril er like stort og det går fortsatt ikke en time uten at vi tenker på henne og savner henne. 


Vi har startet på`n igjen, foreløpig termin er 31. januar.
Det ble naturlig for oss å starte på nytt. Som jeg skrev i innlegget "Barn en berikelse", har vi pratet mye om hva vi skulle gjøre.
Vi har vurdert å bli fosterhjem eller beredskapshjem.... Men så viser det seg at vi IKKE er for gamle til å starte på nytt igjen.
Anders har et godt liv med oss og det hadde Tiril også, derfor vet vi at et nytt barn vil få det godt her hos oss. 

Vi hadde ikke så store planer i sommer, vi skulle noen uker på hytta og en uke til Kroatia med familien til Ann Kristin.
Hytteturen startet bra, men så brant nabohytta vår ned og alt ble så ukoselig i hyttelia - så vi valgte å reise hjem etter en og en halv uke.
I stedet tilbrakte vi noen solskinnsdager hos et vennepar i Kristiansand. 
Turen til Kroatia var fin, men det var bedre vær her hjemme enn det var der nede.


Dette bildet er tatt da vi var i Tyrkia sommeren 2013. 

Jeg vil gjerne få be en bønn: 

Kjære Gud!
Jeg håper du har tatt i mot Tiril på en verdig måte!
Jeg vet hun er en snill person som kan gjøre en forskjell. Hun var så mye i livet vårt og jeg er sint på deg som tok henne fra oss.
Om du virkelig finnes må det vel være en mening med dette..??     
Når det først er skjedd vet jeg at du har fått to jenter som kan bidra med mye hos deg. De er forståelsesfulle, tålmodige, glad i andre sjeler, glade i dyr og de kan spille klarinett begge to.....    
Kjære Tiril! Der du er nå må du være like god og snill som du var hos oss, savner deg.  
Klem fra pappa.
Amen

12 kommentarer

13.08.2014 kl.23:37

Utrolig pent skrevet klam fra Maiken Haakerud

Linda Övrehus Sundh

14.08.2014 kl.07:02

Gråter når jeg leser. Smerten av å miste ett barn må väre så ubeskrivlig vondt. Selv om jeg ikke kjenner dere tenker jeg ofte på dere. Vennlig hilsen Linda Sundh

Lotte

14.08.2014 kl.15:10

Ble så glad når jeg leste at en liten er på vei. Ønsker dere all mulig lykke. Er inne å lurer på bloggen titt og ofte. Føler med dere.

Inger Hilde

15.08.2014 kl.22:59

Det er utrolig hva dere skal oppleve. Flott at dere har hatt en fin ferie. Og enda koseligere at dere gir Anders et søsken til. Det er så utrolig godt å ha søsken å vokse opp sammen med. Sørger og gleder meg med dere. ❤️. Tenker masse på dere . 🌞🎵🎶

Charlotte Cathrine

18.08.2014 kl.00:55

Jeg må si dere er bra tøffe med tanke på alt dere har opplevd. Tror ikke det er mange av oss som hadde turt å starte på nytt igjen så fort som dere har gjort. Masse lykke til med svangerskap og det kommende barne :-)

Tonje Akershus

21.08.2014 kl.14:55

Jeg er stum av beundring over hvordan dere klarer å dele det aller innerste med oss lesere. Jeg ønsker dere så inderlig en uproblematisk graviditet og at det i januar kommer en ny solstråle til dere! Tirill er helt sikkert kjempestolt over å skal bli storesøster, selv om hun ikke får ta del i den begivenheten in real life.... Jeg ønsker dere alt godt videre,

Tonje <3

Navn

05.09.2014 kl.10:02

Så utrolig fint at dere setter en ny engel til verden, da en forsvant. Vi får se om der er en lillebror eller lillesøster som gjemmer seg i magen. Før sjelen kommer ned i kroppen, er den oppe å leker med Tiril og Sara. så den nye vil nok vite hvem storesøster er. Gleder meg til å høre mer om den kommende babyen deres :)

07.09.2014 kl.23:58

Har ik kommentert før..har vanskeligst med å få fram ord. Føler me dere etter jenta dere mista. Har opplevd det sjølv. Ubeskrivelig smerte. Gla før å høre dere venter ett lite mirakel. Det er den største gleden en har. Å ha barn rundt seg er stort. Klem til dere!

Anita

12.09.2014 kl.00:04

Føler inderlig med dere i både sorg og smerte, glede og forventning! Ønsker dere alt godt!

ms

26.09.2014 kl.20:38

Føler så mye med dere da jeg har opplevd dette marerittet selv. Til uka er det tre år siden jeg mistet min sønn og savnet etter ham er like stort.

Så godt å lese at dere skal få en liten nydelig baby i huset. Ingen kan erstatte kjære Tiril men det nye barnet vil være til stor glede for dere alle tre.

Ønsker dere all mulig lykke til med svangerskap og den lille.

Ha en så fin høst dere kan alle tre!

klem

Mette

09.10.2014 kl.14:34

Så fin bønn du har bedt der. Tiril er i Herrens favn, og når deres tid her på jorden er over så vil dere ved å tro møte henne igjen. Lykke til med en ny baby på vei. Det må være en stor velsignelse å få komme til verden i en familie som deres.

:)

31.01.2015 kl.21:39

Kjære, Tor Åge, Ann-Kristin og Anders!

Jeg har ikke skrevet noe på bloggen her før, for jeg vet ikke hva jeg skal skrive. Jeg vil bare si at jeg føler så inderlig med dere, men jeg klarer ikke å sette meg inn i deres situasjon fordi jeg ikke har opplevd å miste en søster selv! Vil bare si at Tiril var (og er) en nydelig jente og hun virket utrolig livsglad! <3

Skriv en ny kommentar

tristsomf

tristsomf

48, Nes i Akershus

Dette er en blogg om hvordan vi har det og mestrer sorgen etter Tiril Alette Huser Bølge

Kategorier

Arkiv

hits