Vi savner solstrålen vår....hele tiden!!

Vi har vært litt spente på hvordan vi ville takle årets 17.mai feiring....
Normalt er dette en tradisjonell korpsdag og familiedag. Det har den vært for oss de siste 5 årene også.
Tiril har de siste årene spilt klarinett i FASK - i år skulle vi høre korpset uten vår kjære solstråle.

Dagen startet på Auli kirkegård kl 07.30.
Vi stilte opp med store deler av slekta, vi la på blomster og tente masse lys.
Korpset kom, i nye uniformer, og de hadde med seg masse foreldre og søsken.
De spilte ved graven til Tiril. Først "Ja, vi elsker", deretter "idas sommervise". Den sistnevnte er litt spesiell for oss, i og med at Thor Åge har laget en musikkvideo med Tiril til denne sangen.
Vi kalte den "Tirils sommervise" og den ligger på YouTube for dere som vil se..... Utrolig at korpset har øvd inn denne sangen etter Tirils død....kun for å hedre henne. 
Deretter spilte Emilie og Lars-Oddne "Vidda", mens det ble lagt ned krans og 5-årsmedalje på Tiril sin grav....
Dette var en utrolig rørende, høytidelig og tårevåt seanse.....er evig takknemlig for at korpset tok seg tid til dette på en ellers så travel dag!!!
Det var meget spesielt å se Anders spille der, med korpset, for sin egen søster.... Ikke lett for oss pårørende å se på!

Selv om det var en utrolig trist start på dagen, klarte vi å komme oss igjennom resten av 17.mai relativt greit.
Vi hadde familiefrokost, dro til Framtun skole og grillet med familien på ettermiddagen.
En fin dag - tross alt!!!
Men savnet etter Tiril var selvsagt tilstede - savnet er der hver eneste dag, hver eneste time....

En annen ting som har skjedd siden sist....
Det har i Israel blitt plantet to trær. Et til minne for Sara og et til minne for Tiril.
En flott gest.... Rart å tenke på at det et sted langt langt borte, vokser et tre får våre herlige jenter....
Den dagen vi fikk vite dette, rant tårene på oss begge. Slike ting betyr utrolig mye....

Kjersti Sandsmark med Tiril Sitt tre i Israel. Det ble plantet et for Sara også.

Ellers er hverdagene som tidligere...
Vi får de til å gå....Vi bruker tiden på å bygge oss opp igjen.
Vi lærer oss å gjøre ting på nytt, uten Tiril.
Heldigvis har det vært noen solskinnsdager i det siste, og man merker at man blir litt lettere til sinns når sola skinner!
Og det er så godt å være ute.... I fjor plantet vi mye rart i hagen, Tiril og jeg (mamma) Vi plantet jordbær, tomater, agurker og paprika.... 
Har ikke klart å plante de samme sortene i år.... 

Kjære Tiril, du er med oss hver eneste dag. 
Håper du har det bra der du er.....

Klem fra mamma og pappa <3
  

10 kommentarer

20.05.2014 kl.08:05

Sterkt og les..<3

Tonje Akershus

20.05.2014 kl.11:24

Fineste Tirill <3 En sterk oppgave å gjennomføre,men som betyr så utrolig mye. Jeg er helt sikker på at jenta deres fulgte godt med fra vinduet sitt i himmelen.... "Engler kommer alltid tilbake"

Gode tanker til dere fra en mamma på østlandet <3

simsalabim

20.05.2014 kl.13:26

Sterkt å lese. Det er ubeskrivelig smertefullt å miste barnet sitt. Rørende at korpset spilte for Tiril <3.

Sender dere varme tanker og gode klemmer <3

Ann kristin

20.05.2014 kl.16:23

Gråter med dere<3

Nina

20.05.2014 kl.17:22

Sterk, vond og tårevåt opplevelse å se videoen og føle tankene deres, rundt første 17 mai......<3. Nydelige mennesker dere er, og flotte mennesker rundt dere....<3<3<3.

Caroline

29.05.2014 kl.18:45

Dere har en utrolig fin og søt Tiril sammen, Hun har det nok sikkert det godt der hun er nå! Jeg har så lyst til og komme til dere og gi dere mange gode klemmer, Jeg er så ufattelig lei meg at dere har mistet en solstråle, Jeg tenker mye på dere, det må dere huske på! og husk at Jenta deres har det helt sikkert godt der hun er, kanskje hun er i himmelen og ser ned på dere og passer godt på dere. det viktigste for meg er at jenta deres har det godt der hun er og ikke minst dere, og de nermeste i familien! Lillebrorn savner sikkert veldig mye på storesøster! Dere er nydelig liten familie! <3 Hvis jeg bare hatt kjent dere så har jeg nesten hver dag kommet og gitt dere gode klemmer, og roser, Har også besøkt graven til Tiril deres og tenkt på henne! Jeg sender en stor god klem til dere <3 Livet er nødt til og bare gå videre selv om noen ganger er det kan det skje galt som man ikke har trodd at sånne ting har kommet til og skjedd. Tiril er en søt,snill liten engel oppe i himmelen, så jeg håper på at det er noen der oppe som tar godt vare på Tiril! Nå jeg så på videoen så begynte jeg og gråte, det var helt forferdelig og se at korpset spilte for tiril, samtidig syns jeg at det var veldig godt gjort av dem, at de kunne gjøre det, det setter jeg stor pris på for dere vegne. også det at lillebrorn til Tiril sto der og spilte for sin egen søster, det er det nok ingen som klarer sånt! Han er veldig tøff. Pluss at det ikke skal være sånn at en 10-åring går bort før foreldre det er noe helt grusomt, selv om jeg ikke har vært i gjennom sånt så har jeg hørt om alt hvordan det er og miste sitt eget barn som man har hatt siden de ble født, det er jo så klart helt forferdelig. Dere har det nok virkelig tøft der. Men tenk nå bare sånn at Tiril har det godt der hun er nå og at det er fler som passer på henne! Kanskje hun er med dere overalt hvor dere er og passer på dere Hvem vet? Nå ønsker jeg dere bare et flott liv selv om det er grusomt og miste sitt barn. Gode varme trygge klemmer til dere <3 Og ikke minst Tiril du er en flott, snill,søt liten engel oppe i himmelen! Jeg håper på at du passer godt på Mammaen din, Pappaen din, og Lillebroren din <3 de har de veldig tøft etter at du har godt bort! Kom tilbake, ingen vil at du skal være borte fra din Familie

ms

04.06.2014 kl.14:33

Sender dere mange varme klemmer og medfølende tanker. Vet så inderlig godt hvordan det er å ha mistet et barn.Ta godt vare på hverandre og lille Anders.Flotte mennesker er dere.

Dagene bare kommer å går uansett hvor vondt vi har det. Men prøv å nyte de gode øyeblikkene som tross alt finns innimellom.

Tenker mye på dere.

17.06.2014 kl.12:41

Nydelig film, <3

Tutta

30.06.2014 kl.13:39

Kjære dere, vi mistet vår 3 uker gamle sønn bare uker før dere mistet Tiril. Og det er så ubeskrivelig, ingen kan sette seg inn i hvordan det er før de står i det selv. Gode tanker.

05.08.2014 kl.12:07

Hvordan har sommeren vært for dere? <3

Inger-Lise

05.08.2014 kl.12:21

Hvordan har sommeren vært for dere? <3

Skriv en ny kommentar

tristsomf

tristsomf

48, Nes i Akershus

Dette er en blogg om hvordan vi har det og mestrer sorgen etter Tiril Alette Huser Bølge

Kategorier

Arkiv

hits