Media

Mange lurer nok på hvordan vi har klart å takle presset fra media oppi det hele.
Vi har vært en del i media - siden dette var en ulykke, en meget TRAGISK ulykke, er det naturlig at media vil skrive om saken. Jeg tok tidlig avgjørelsen om å fronte saken selv, dette føltes helt naturlig for oss, i stedet for å gå via en tredjeperson. 

Allerede et par dager etter ulykken fikk jeg en tekstmelding fra VG, i stedet for å svare på sms`n - ringte jeg de opp. Journalisten ble nok veldig overrasket når jeg selv ringte, men vi fikk en god dialog og han fikk tillatelse til å  kontakte med direkte videre når det gjaldt spørsmål om ulykken. Dette var starten på "media-rushet" som det skulle vise seg å bli. 

Alle som har hatt kontakt med oss, har vist oss stor respekt og ingen har vært uhøflige eller masete. Vi har takket nei til mange og det har de respektert.  

Siden jeg selv har jobbet i TV2 var det også naturlig at de fikk en del av oss.
Dessuten ville vi gjerne fortelle hele Norge om hvor fantastisk jente Tiril var og hvor godt hun har hatt det sammen med oss i sitt ALTFOR korte liv...
Livet er så uforutsigbart!
Det har vi dessverre fått erfare!
Sett pris på de dere har rundt dere!
Si til barna deres at dere elsker dem!
Vis familie og venner hva de betyr for deg/dere!   

  

Det har hele tiden vært viktig for oss å være åpne. Vi har fra første stund hatt "åpent hus", vi har hatt familie, venner og bekjente rundt oss stort sett hele tiden. 

Så hvorfor kan vi ikke dele med resten av Norge også?

Det siste intervjuet som har blitt gjort med oss var tirsdag denne uken, da var det en meget hyggelig journalist fra Hjemmet her. 
Reportasjen kommer i en utgave rett etter påske! 

Vi har fremdeles stort sett tunge dager. Vi gråter litt hver dag. 
Vi har fått livene våret snudd på hodet. Fra å ha det fantastisk fint som familie, til å bli en familie uten en viktig brikke..... Vi mangler en person som ga så mye av seg selv. 
Dette påvirker oss hele tiden..... Men vi skal klare dette! Vi må ta tida til hjelp. 

Håper du har det bra jenta vår! 

4 kommentarer

Nina

27.03.2014 kl.19:53

<3 <3 <3....

Siri

27.03.2014 kl.21:57

💙💞💞💙

28.03.2014 kl.09:05

<3<3

anki

28.03.2014 kl.09:17

Det er så forferdelig...så uendelig trist at dere skulle miste den nydelige jenta deres. Jeg kjenner dere ikke, men tårene triller når jeg leser om deres sorg. Min søster mistet sinn sønn i kreft da han var 8 år. Jeg kan enda kjenne den vanvittige sorgen, savnet og sjokket. Det tar tid. Og det forsvinner aldri. Tiden leger ikke alle sår., men tiden lærer oss og leve med sorgen, savnet og tapet. Dere vil jo altid savne Tiril. Og det vil altid føles sjokkartet at dere mistet henne. Jeg håper tiden hjelper dere som den hjalp oss. Livet vakler videre på ustøe ben. Men man blir stødigere etterhvert. Uansett vil man altid savne...gråte og kjenne på tapet. Slik er sorgen når man mister noen man elsker. Ta vare på hverandre. Tiril var og er en engel. Det er så trist og tragisk at hun skulle gå bort så alt alt for tidlig!

Sindre

30.03.2014 kl.12:42

Hei, leit å lese om det dere ble rammet av - men helt unikt å lese at dere bruker det til noe positivt - både for dere selv - og andre. Åpenheten deres betyr enormt mye for mange! Har kontaktet dere med en henvendelse på FB (har også sendt sms). Ser fram til å høre fra dere. Alt godt, Sindre

Skriv en ny kommentar

tristsomf

tristsomf

47, Nes i Akershus

Dette er en blogg om hvordan vi har det og mestrer sorgen etter Tiril Alette Huser Bølge

Kategorier

Arkiv

hits